طرز تهیه خورشت کرفس با نکات تکمیلی و خوب آن

خورشت کرفس ، خورشت

شما در خورشت کرفس میتوانید از کنگر و ریواس هم استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و سبزی مخلوط کنید...

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس

دستور پخت خورشت کرفس

برای خوشمزه تر کردن خورشت کرفس میتوانید از کنگر و ریواس هم در خورشت استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و دیگر سبزی های دیگر مخلوط کنید.خورشت کرفس

خورشت کرفس

مواد مورد نیاز برای پخت خورشت کرفس:

  •     گوشت گوسفند ٢٠٠ گرم
  •     کرفس شسته شده و خرد شده ٤٠٠ گرم
  •     پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
  •     نعنا، تره، جعفری ١٥٠ گرم
  •     نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  •     آبغوره یک استکان کوچک
  •     4 لیوان آب برای پخت خورشت

 آموزش آشپزی

دستور پخت خورشت کرفس:

لازم است بدانید گوشت گوسفندی که برای تهیه خورشت استفاده میکنید باید در اندازه های مناسب خرد کنید. کرفس خوب و جوان تهیه کنید و بعد از شستن آن را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنیدتا کمی طلایی شود. سپس کمی از برگهای نازک کرفس و تره و جعفری و نعنا را ریز خرد کنید و در باقیمانده روغن که کرفس را سرخ کردید سبزی ها را هم سرخ کنید.

سپس یک عدد پیاز درشت را خرد کنید و در یک قابلمه دیگر سرخ کنید. وقتی نیمه سرخ شد گوشت را به آن اضافه کنید و کمی همراه با پیاز آن را سرخ کنید و به مقدار لازم فلفل و زردچوبه و همچنین کرفس وسبزی های سرخ شده را با هم مخلوط میکنیم بعد مقداری آب داخل قابلمه میریزیم تا مواد خورشت کرفس پخته شود. بعد از جا افتادن و پختن گوشت، نمک و آبغوره را به خورشت اضافه میکنیم و به اندازه ی ده دقیقه هم میگذاریم تا خورشت کرفس مزه دار شود. خورشت کرفس که به روغن افتاد و به اصطلاح جا افتاد در ظرف کشیده و در کنار برنج زعفرانی سرو میکنیم.

نکات مهم در تهیه خورش کرفس :

   در بعضی از کرفس ها هنگام خرد کردن  نخ هایی بیرون می آید که بهتر است این نخ ها رو از بالای کرفس بکشید تا خوردن خورشت زیر دندان چیز سفتی حس نکنید. 

توجه داشته باشید از کرفسهایی که نازک و جوان هستند برای خورشت استفاده کنید. بعضی کرفسها سبز و سفت هستند که مناسبخورش کرفس نمیباشد.

    اگر از گوشت گوسفند استفاده میکنید کرفس را بعد سرخ کردن به همراه گوشت اضافه کنید اما اگر از گوشت گوساله استفاده میکنید حتما یکساعتی بگذارید از پخت گوشت و سبزی سرخ شده بگذره و بعد کرفس سرخ شده را به خورشت اضافه کنید تا کرفس ها له نشوند.

 در خورشت کرفس از کنگر و ریواس هم میتوانید استفاده کنید.کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و سبزیهای دیگر مخلوط کنید تا جا بیافتند و در دقایق پایانی پخت خورشت میتوانید ریواس  شسته شده را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید (ولی سرخ نکنید) و به خورشت اضافه کنید. برای پخت ریواس پنج دقیقه کافیه انقدر ریواس لطیفه که سریع آب میشه و هیچ اثری ازش باقی نمیمونه. پس در انتها به خورشت اضافه کنید. باید توجه داشته باشید که بخاطر مزه ترش ریواس از مقدار آبغوره در خورشت کم کنید زیرا باعث ترشی زیاد خورشت میشه. این خورشت مخلوط کرفس کنگر و ریواس خیلی خوشمزه میشه. توصیه میکنیم حتما آن را امتحان کنید و از خوردنش در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. 

خورشت کرفسغذاهای ایرانی

نکات تکمیلی در مورد خورشت کرفس

منبع : namnak
موضوعات مرتبط :




نظر شما