Image result for ‫قرمه سبزی‬‎

مواد لازم برای تهیه سبزی قورمه سبزی :

 

جعفری : ۲ کیلو

گشنیز : ۲ کیلو

تره : ۴ کیلو

شنبلیله :۱ کیلو

جعفری را بدون ساقه و گشنیزرا با ساقه پاک می‏‏‏کنیم و سپس آنها را شسته و جداگانه خرد می‏کنیم.

تره را خرد کرده و می‏شوریم. شنبلیله را نیز از ساقه جدا کرده، شسته و خرد می‏کنیم.

در قابلمه روغن می‏ریزیم و تره را به آن اضافه می‏کنیم و با حرارت زیاد سرخ می‏کنیم تا آب تره گرفته و تره کمی سرخ شود

اوقتی تره کمی سرخ شد، گشنیز و جعفری را اضافه کرده و حرارت را ملایم می‏کنیم و مرتب هم می‏زنیم تا کاملا سرخ شود و در آخر شنبلیله را به مدت چند دقیقه به دیگر سبزی‏ها اضافه می‏کنیم و می‏گذاریم سبزی کاملا سرخ شود.

در آخر قابلمه را به صورت کج می‏‏گذاریم، روغن اضافی آن را  جدا کرده و سپس سبزی را بسته بندی نموده و تا ۶ ماه می‏توانیم در فریزر نگهداری می‏کنیم.

با این روش همیشه قورمه سبزی خوش عطر و خوش طعمی خواهیم داشت، چون عطر گشنیز، جعفری وشنبلیله در اثر سرخ کردن از بین نمی‏رود.

منبع : epochtimes
موضوعات مرتبط :




نظر شما