خورشت کرفس جز خورشت های اصیل و خیلی خوشمزه ایرانی هستش. درسته که کرفس جز سبزیجاتیه که ممکنه بعضی ها دوستش نداشته باشن و به واسطه همین به خورشت کرفس لب نزنن اما من مطمئنم اگه یک دفعه این خورشت خوشمزه رو امتحان کنن، مخصوصا خورشت کرفسی که خوب طبخ شده باشه طرفدار کرفس و این خورشت میشن … در این مطلب هم طرز تهیه یه خورشت نعنا جعفری خوش عطر و طعم و نکاتی مربوط به پخت بهترش رو براتون گذاشتم.

خورشت نعنا جعفری کرفسX

خورشت نعنا جعفری کرفس

مواد لازم برای تهیه خورشت نعنا جعفری کرفس

  • 250 گرم گوشت خورشتی
  • 250 گرم کرفس
  • 200 گرم سبزی نعنا و جعفری خورد شده (150 گرم جعفری 50 گرم نعنا)
  • 1 عدد پیاز
  • 20 گرم کره
  • آبغوره به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه خورشت نعنا جعفری کرفس

مواد لازم برای تهیه خورشت نعنا جعفری کرفس

مراحل تهیه خورشت نعنا جعفری کرفس

ابتدا پیاز رو خورد یا رنده کرده خوب سرخ میکنیم تا طلایی بشه و بعد بهش زرچوبه اضافه میکینم.

تفت دادن پیازX

تفت دادن پیاز

گوشت هایی که خورد کردیم رو به پیاز اضافه کرده و با شعله ملایم همراه پیاز تفت میدیم تا رنگ گوشت ها برگرده. شعله گاز حتما باید کم باشه. اگر حرارت خیلی زیاد باشه گوشت ها سفت میشن.

تفت دادن گوشت

تفت دادن گوشت

حالا 2 الی 3 لیوان آب جوش به گوشت اضافه میکنیم که گوشت بپزه.

 

منبع : 2nafare
موضوعات مرتبط :




نظر شما